Förlåt

.. för jag inte bloggade nånting mer igår och idag ! Har inte orkat, inte varit på humör heller.
Så..bjuder på lite örongodis! (haha?)


Justin Timberlake - My Love


Justin Timberlake - Cry Me A river


Justin Bieber - That Should Be Me


Vanessa Carlton - A Thousand Miles


My Immortal - Evanescence
(Låten får mig seriöst att gråta. Emil din jävel som fick mig att lyssna på den igen!)


Eminem - My Mom


Eminem - Mockingbird


Kevin Rudolf - I Made It


Mange Schmidt - Känslan Kommer Tillbaks
(För go ni måste lyssna)



Söder - Du Snurrar Min Värld

Käkat jordgubbar!

*Pappa* - Jag plocka dom igår, kl sju duvet.
'smakar'
*Jag* - Din jäveln domma är ju köpta ! :o



13.46

Jo tjena ! Uppe såhär tidigt på morgonkvisten?! Eller hur..

Somnade nån gång efter fem igår, haha?
Pappa försökte väcka mig nångång vid elva och sa att vi skulle ta båten till bleket sen och bada. Hoppas det blir av och vi lägger oss på sidan där det är lugnare. OCH VILL NI VETA EN SAK? Jag har badat iår! (Om man inte räknar med när jag ramlade i isen två gånger i vintras) Men det är mest för det har inte varit sååå bra väder ute så det har blåst, och då är det ju vågor (Är rädd för vågor, kan berätta varför i ett inlägg senare idag, ikväll kanske..) Men det har varit bra väder också, ganska många gånger, fast då har jag inte kunnat.

Men ah. Typ. Jag vet inte. Tror jag hade parfym krig med mig själv i mitt rum inatt, för det lukar som fan..?

Bjuder på två cambilder från igår!
Vet att jag ser neger ut i ansiktet på första, men det är webbcamen, svär.


Haha.


Jag kan inte sova..

ovanligt


OCH TITTA VAD JAG HITTA !



Emil är social med mig på msn, bra där (y'




Tror Älskling somnat nu..


Hade en aning tråkig förut


..så jag tog lite kort på mig själv för en gång skull! Haha, 'lulz'. Så bjuder på't. Få bilder, men ändå. Eller jag vet inte. Jo. Förvirrad & trött.

Det är några av mina grannar på min gata som spelar hög musik, dumihuvet som jag är kunde jag inte se eller tillochmed höra från vilket av husen det kom ifrån? :s

Nu spelar dom Fångad av en stormvind-Carola, bara så nivet :)




Var tvungen

(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

:)

Yeah, right..

Fläck där.




possposs

Färska bilder!

Börjat använda min kamera igen, tror jag ska fortsätta så.

Precis duschat och håller på och fixar mig.




Fråga inte varför jag tar kort på mynt.


Hittade lite fler från Anna igår..



ANNA.

Fick ett supercoolt klistermärke av Anna från hennes tuggumi paket.


Påväg hem.

Mer bilder från när jag var med Aurora!


LOVELOVELOVE

Jag och Anna gick in i en ny affär som nyss öppnat. Hittade ett par underbara mörkblå tygskor för bara 99 kr (!!!!!!!!!!!!!!!!) Så kände mig liksom tvungen att köpa dom. Ska köpa dom rosa också nästa gång jag går förbi med 100 kr i bakfickan..




MIDSOMMAR IMORGON, TAGGA !

Tjenare :)
Har min data nu, pappa bytte ut sladden så har en myyyycket bättre nu, faktist skit snygg också ! Men det var ett till problem, det glappar inuti hålet där man stoppar in sladden också. Så först funkade det inte alls att sätta i sladden, sen tryckte jag på den när den satt inne så började det lysa, efter ett litet tag kunde jag hålla i sladden medans den satt i och jag satt vid datan, vilket som inte såg lite stört ut. Nu funkar den att sitta i utan att jag ens håller i den, fast måste vara lite försiktig bara.

Iallafall..

Anna ringde och väckte mig idag och frågade om jag var frisk nog för att vara med henne, och det var jag. Så jag gick upp ur sängen och började fixa mig, sen ringde jag Anna, fixade lunch och sen kom hon. Vi satt först i soffan och snackade om J***. Sen gick vi ut. Vi gick till Alicekiosk och köpte lite, jag köpte en cola och negerchokladboll. Anna köpte fanta chokladboll och nån godisstång tror jag. Sen gick vi till nån brygga och 'chilla' (?). Sen gick jag i vattnet lite och gick.Sen gick vi tillbaks till Alice och köpte glass, sen tillbaks till bryggan. Anna fick käka upp resten av min glass sen för jag orkade verkligen inte mer, ville egentligen inte ha glass, snacka om att slösa pengar?



Anna i bakrunden :)

onsdag tror jag...

Tjenare !
Min datasladd har käre bror min lyckats göra sönder så batteriet är dött på min data. Så det blir inga bilder förrän jag fått en ny sladd. Pappa fick med sig sladden till jobbet idag för att byta ut den så det kanske blir ikväll, iallafall denna veckan tror jag ! Använde det sista batteriet som var kvar på datan igår med dom senaste två inläggen, skulle precis göra ett till när datan dog.  Men ni får klara er utan bilder ett litet tag, ni dör ju inte? Kanske hittar lite gamla bilder på pappas data, det märker ni. Har tagit hans nere i studion, får egentligen inte ha den för han vill inte att jag använder den för det är hans musikdator, men ah.

Är sjuk för er som inte visste. Eller, jag känner mig frisk och sånt (bara huvudvärk) men har tappat rösten så kan typ inte prata. Hoppas det går över SNART för det är sjukt jobbigt !


Väldigt Gamla Bilder Bjuder Jag På:

Jag & Bror


Jag..

Jag, haha ! (
(vet inte varför vissa bilder blir så små)

Jag & Pappa :)

Mami :D (och Josephine i bakrunden)

Pappa ! Och Josephine i bakrunden igen..

Jag, haha!

Jag..

Jag (wtf)

Jag :)

Lillkusin Joel, haha så söt !


Vet att bilderna är en aning suddiga, men detta var ett par år sedan och korten är tagna med pappas gamla mobilkamera så ni kanske fattar.


Klippte luggen, omg...



Man ser det inte så mycket på bild.

shulululu !

Inte bloggat på ett tag. CeciliaBaby klagade på det så ska försöka skärpa mig.
Inte hänt så himla mycket sen senast. Aurora kom till mig i fredags. Vi hade grymt kul. Var mest ute å busa. Bjuder på lite bilder sen. På söndagen tror jag det var, vid elva tiden på kvällen så åkte vi med Auroras morfar till stenungsund hem till aurora för vi skulle lasta hem hennes nya häst tidigt morgonen efter, vi skulle inte hinna om vi stannade kvar hos mig. Så vi stack fort hem till mig så jag kunde packa och åkte direkt efter. Måndagen var vi týp hela dagen i det nya stallet. Kom hem på kvällen.

Aurora klippte luggen, lite fail men sött.



Btw, hästen heter Orr Toppen men kallas Otto.


back before you know it ! (?)

Sorry för jag inte bloggat så mycket, varit lite upptagen. Lördag idag då. Skulle egentligen på marknad med Elvira, men hon hade lovat Johanna så det blev inget. Sen orkade jag inte gå till marknaden. Har sovit i husvagnen, så satt vid datan för det mesta först, sen vid halv två tiden tror jag det var så åkte jag och pappa ut med båten. Jag skulle egentligen bada men det blåste lite så jag strunta i det. Kände på vattnet och det var faktist ljummet, ångrar att jag ändå inte hoppa i. Vi stanna till på ett ställe och fikade. Vanilj bulle och saft tror jag det var vi tog med oss. Sen åkte vi tillbaka till hamnen. Till ICA, fast jag stannade kvar i bilen för jag orkade inte. Sen hem och husvagnen igen. Käka och har suttit här ett tag nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Somnade klockan halv fem igår för er som vill veta. Ska försöka blogga lite mer ikväll.


har inga bilder just nu.


Right Know Nananana...


Tordag, duvet?

Efter skolan var jag med Julia. Vi gick av bussen vid bibblan för (MÅSTE BARA SÄGA ATT BUSSEN VAR GUL IDAG, SKIT FUL!) vi skulle käka på HamnGrillen ! Vi tog båda Kebab i bröd. Blev jätte mätta, verkligen ! Det var verkligen JÄTTE MÅNGA som hade tagit studenten, så det tutade och skreks över hela Skärhamn i flera timmar. Jag tror det började lugna ner sig vid halv fyra tiden? Har inte riktigt kollen, men iallafall! Efter HamnGrillen skulle vi gå hem till Julia för hon ville lämna sin väska för hon orkade inte gå runt med den och hon sa att hon kände sig som 'värsta megatönten', men jag orkade inte gå ända bort till henne, så jag tvinga henne att bära den ! :D Så gick vi till ICA, jag köpte Fanta och tuggumi, Julia köpte Djungelvrål och  tuggumi. När vi väl stod i kassan och det var bara en framför mig tills jag skulle betala, (hon är kortväxt) :

*Julia stirrar på tuggumi sorterna*
- Jag vill ha sånna !
- ?
- Men jag vill ha sånna !
- Men ta sånna då ?
- Men jag når ju inte !
- Jaha...

Haha ! Jag tyckte iallafall att det var SKIT KUL ;) Sen efter det så skulle vi gå bort till Nya Badplatsen hade vi tänkt, men jag var väldigt trött i benen av nån anledning, så vi satte oss vid bänkarna  några meter ifrån HamnGrillen. Då tyckte jag att jag såg Felix, det såg precis ut som honom, tyckte jag. Så jag fick för mig att vi skulle 'följa efter och kolla om det var han', så gjorde vi det, och när vi skulle gå över vägen så vi såg ansiktet så var det inte han...lite dumt ändå, han hade inte ens kommit hem från Grekland :s Jävla blondin jag är. Sen iallafall så tror jag vi gick till ICA och sen tillbaka till bänkarna (?) . Där satt vi och stekte (H) Sen ville jag gå till SML som var uppe vid torget, så gick vi det. Testa lite kläder, sen vidare till några andra affärer, fast där tittade vi mest. Efter det vet jag inte vad vi gjorde, jag gick till Alice Kiosk tror jag och köpte MER. Sen gick vi neråt igen för Julia skulle snart hem, och satte oss vid bänkarna vid Larsen. Satt och snacka och så ringde jag mamma, frågade när hon skulle handla, för jag orkade verkligen inte gå hem. Så sa hon att vi skulle äta på HamnGrillen. Sa inte att jag redan ätit där, glömde och tänkte inte på det. Så vi gick neråt lite till, satte oss vid några andra bänkar och väntade på mamma, nån minut innan hon kom så gick Julia. Jag åt typ bara pommes där, var fortfarande mätt från innan. Sen åkte vi och handla, och sedan hem igen. Satte mig vid datan och jag ska snart börja på mitt SO arbete om Egypten, ska söka lite på datan, hann inte så mycket i skolan och måste jobba igen för har varit sjuk så mycket ju.


Min MER !
Bildkvaliten är grymt mycket dåligare på datorn...


Lite väl mycket kebabsås där va?:P


Den gula, supersupersupersuper fula bussen.



// Fläppa.


I'M BACK, BITCH !

Var faktist några dagar sen jag hittade sladden och laddade över bilderna ;) Men det är min blogg och jag gör inlägg när jag känner för det. Idag är det iallafall tisdag har jag för mig. Är hemma idag. Mår illa och spydde igår morse, uew. Ska käka frukost om en stund tror jag. Finns precis ingenting att skriva om. Men kan bjuda på lite bilder!



Mamma och Pappa från när vi var i danmark för några veckor sen.


Vi åkte också med färjan över till Tyskland, Puttgarden. Till ett ställe där man mest köpte sprit, sen hittade vi godisavdelning ! Det jag köpte :



Toblerone.


Djungelvrål.


Älska !

Nåt skit.
,
Hello Kitty fläkt !
Godis i botten typ, köpte den mest för att det var så himla varmt att gå runt där.








Tönt.

Tönt.

Låste in figuren i husvagnen. Och jag lovar, förvirrad blev han.


HOJHOJ ! :D

RSS 2.0