3 årigt Justin Bieber fan..


Det är sjukt varmt här i husvagnen..

.. OCH DU HJÄLPER INTE ETT SKIT !


Man ska ha husvagn !

Aurora har varit här och vi gjorde ordning lite i husvagnen.. :D

Har flyttat in här nu.



Sängen..som Aurora bäddade ;)
Vi har häftigt Pippitäcke !

Badrummet


Garderoben..

Tillbaka igen ;d

Inte bloggat på ett tag JAG VET ! :D
Men har varit borta lite och så.

Har varit i Uttringe en vecka, åkt till Blidö och sovit en natt i Stockholm hos Gudmor .

Lite bilder från Uttringe..


Elin

Elin, Robin, Linnea

Fina Gudmor :) <3

Jennifer och Linnea

Linnea

Linnea

Moa och Linnea

Pea Elin och Linnea

Min bror ...

Robin

Uttran, som vi badar i..

Mitt, Pappas och Brors rum

Yes

Min säng. :)

Jao

Måste slänga ner tvätt och packa massa idag. Så kommer inte hinna blogga och datan dampar ändå. Kommer hem om en vecka med massa bilder och shit. Puss !

fredag 16 juli 2010 - 01.20

Många som har klagat på att jag inte bloggar så mycket. Så börjar igen tror jag.. har inte orkat och inte haft nåt att blogga om. (Eller det har jag säkert) Men iallafall..

Har typ inge gjort nånting idag. Åkte iväg med mamma till teamsportia och köpte en ny bikini, typ grön randig blev det. Sen åkte vi till ica och handla. Hem och käka och kolla tv. Min data funkar inte riktigt som jag vill. Sladden glappar hela tiden och ibland vill den inte funka alls.. Men fick igång den nu ! (JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA).

Lite arg också. Käre mor tar mobilen ifrån mig imorgon. Bästavän också kallad Mobilräkning kom med 1500. Får tillbaks den när hon satt spärr, vilket hon ska göra så fort hon får tid, men hon jobbar så mycket nu så vet inte när det blir..

Åker iallafall till Uttringe imorgon, ett ställe ungefär en halvtimme innan Stockholm.
Det är ett ganska så stort hus, där vi är ungefär 20 personer tror jag. Det är egentligen nån Blip sak, ni vet blip.com? Pernilla, min mamma och dom andra föräldrarna som är där spelar det, så träffas vi där för att spela några av spelen IRL istället för på datan. Det är ganska svårt att förklara och låter säkert jätte töntigt, men är det dom underbaraste personerna som kommer och en av bästavännerna, så blir det underbart. Linnea Jungner och hennes familj kommer dit, det var genom Uttringe jag och hon träffades. Det är också Hjärtat (Marika), Anna & Bengt + deras barn Elin Robin Jennifer och Kevin, (tror inte Erika och Mimmi eller Mi vad hon nu heter kommer), sen är det Åsa, henne man och deras barn tror jag, (Aldrig träffat hennes barn och man, dom var där förra året men var i Turkiet då så kunde inte komma.) Sen också min verkligen underbara Gudmor Pernilla. Det är hon som sköter detta eller vad man ska säga. Säkert nån jag glömt att säga, men det är grymt kul. Det finns två badbryggor, en riktigt stor gräsmatta och utebastu. Man hittar alltid på nånting och umgås, dubbelt så kul med Linnea där också. Ska bli riktigt kul att se hur stor Elin blivit nu, och Robin. Kommer ta med kameran om jag hittar den (vilket jag verkligen måste göra för kan ju inte ta kort med mobilen för mamma har den ju då.) Men tar massa med bilder och kommer lägga upp dom på bloggen.

Är iallafall inte på humör nu. Skriver mer sen.

Orkar inte redigera.Nöj er.


RSS 2.0